Succesvolle presentaties op ARVO: internationaal congres voor oogheelkunde en low vision!

Eind april reisde Professor Ruth van Nispen met haar low vision researchgroep naar New Orleans om op het ARVO (Association for Research in Vision and Ophthalmology) congres nieuwe onderzoeksinzichten van het lopende onderzoek bij Low Vision Research aan een internationaal publiek te presenteren. Yasmin, Petra, Miriam, Lorenzo, Buket, Ruth, Hilde en Manon deelden met succes hun bevindingen tijdens verschillende sessies over low vision gedurende de week. 

Gefeliciteerd aan Yasmin, Lorenzo en Manon, die een reisbeurs hebben ontvangen als erkenning voor hun onderzoeken die van grote waarde worden geacht binnen de vision- en oogheelkundige onderzoeksgemeenschap! Daarnaast heeft Manon ook de Envision-Atwall Award in ontvangst mogen nemen, een prestigieuze prijs ter aanmoediging en waardering van hoogwaardig onderzoek op het gebied van low vision. 

Het congres, de inspirerende presentaties, de betoverende ambiance van New Orleans en de onderlinge verbondenheid maakten deze week tot een groot succes! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *