Meedoen aan onderzoek?

Voor onze onderzoeken zoeken wij geregeld deelnemers.

Wilt u ook meedoen en op deze wijze bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van leven van mensen met een visuele beperking? Doe dan mee aan een van onze onderzoeken!

Lopende onderzoeken

Voor onderstaande onderzoeken zijn wij nog op zoek naar deelnemers. Per onderzoek lees je wie er mee kan doen en waar het onderzoek over gaat.

  • VIPP@work studie: onderzoek naar factoren die werk belemmeren of stimuleren. Wij zoeken volwassenen met een visuele beperking. Meer informatie over dit project vindt u via deze link. Proefpersonen informatie en toestemmingsformulier vindt u via deze link.
  • Eye-tracker gezichtsveldstudie: glaucoom en verkeer. Wij zoeken volwassenen mét en zonder glaucoom. Meer informatie over dit project en deelname vindt u via deze link.
  • Stepped Care 18+: voor somberheid en angst bij (jong)volwassenen met een visuele beperking. Wij zoeken deelnemers met een leeftijd van 18 jaar of ouder met een visuele beperking. Meer informatie over dit project en hoe u aan dit project kunt deelnemen vindt u via deze link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *